FacebookTwitterLinkedIn

Telefonul este dotat cu un display HD WQHD AMOLED de 5.5″ din cristal de safir şi are o cameră principală de 12 MP. Cu o deschidere de 1.55 micro pixeli, camera integrată livrează imagini de o calitate superioară şi video-uri 4K, capturi slo-mo şi panoramice. La capitolul sunet, calitatea este asigurată de un sistem Dolby Digital Plus.

Noul telefon dispune de un display cu o înaltă rezoluţie datorită ecranului WQHD AMOLED de 538 pixeli per inch şi mai mult de 3.6 milioane de pixeli. Acesta este protejat de o secţiune solidă de cristal din safir de 140 carate, rezistent la zgârieturi.

Citește și: FastOrder – o aplicație pe gustul tău, ce-și propune să revoluționeze industria ospitalității

Alături de performanţa audio şi vizuală, Constellation dispune şi de încărcare fără fir, NFC, Google Android™ 6.01 Marshmallow, memorie internă de 128GB, 4GB RAM, baterie de 3220mAh Li-ion şi comunicare criptată de la Silent Circle.

vertu 1

Smartphone-ul va fi disponibil în magazine începând cu data de 1 martie 2017, în România, livrarea primelor telefoane Constellation făcându-se pe baza unei de liste de aşteptare, întâietate având clienţii fideli Vertu. Preţul acestuia va fi de 4.100 euro.

Constellation a fost optimizat pentru persoanele care călătoresc în permanenţă. Ţinând cont de predilecţia clienţilor Vertu de a călători în multiple ţări, Constellation are integrat un sistem Dual-SIM pentru a le oferi acestora posibilitatea de a schimba cartelele şi furnizorul de servicii de telecomunicaţii în funcţie de destinaţie, echipa de dezvoltare şi cercetare Vertu asigurându-se că indiferent de ţară, telefonul Constellation are toate setările potrivite pentru regiunea aferentă.

Acest serviciu global este completat de accesul gratuit la platforma de Wi-Fi iPass, cea mai mare reţea de internet şi hotspot-uri din lume.

vertu 3

Vertu are ca obiectiv livrarea experienţei celui mai bun telefon mobil din întreaga lume, combinând măiestria artizanatului cu materialele fără cusur, tehnologia inovativă şi serviciile unice. Astăzi, Vertu este liderul pieţei al cărei pionier a fost în urmă cu mai mult de o decadă. Telefoanele Vertu sunt disponibile în 400 de magazine, inclusiv 70 de boutique-uri Vertu, din 66 de ţări.

Reprezentanţa oficială a brand-ului Vertu în România a fost deschisă la începutul anului 2008.