FacebookTwitterLinkedIn

Preşedintele şi CEO-ul Vertu, Perry Oosting s-a declarat încântat de rezultate “Ceea ce este impresionant este faptul că această creştere s-a înregistrat într-un an fără nicio lansare majoră de produs şi în care s-a pus accentul pe elementele operaţionale din cadrul companiei, ca urmare a preluării conducerii de către fondul de investiţii EQT”. El a continuat: “Acest anunţ prezintă nu doar interesul major manifestat de către consumatorii din întreaga lume faţă de produsele Vertu, ci şi pasiunea şi inovaţia pe care echipa noastră din Marea Britanie a încercat din răsputeri să o demonstreze de-a lungul timpului. Suntem ataşati de punctul nostru de lucru şi sediul central din Marea Britanie şi prin munca noastră din lunile care urmează vom încerca să consolidăm afacerea pentru a maximiza pe cât posibil oportunităţile de viitor.”

Vezi intr-o GALERIE FOTO cum arata colectia VERTU

“2012 a fost un an de cumpănă pentru Vertu. Odată cu preluarea conducerii de către noii proprietari, compania a devenit cu adevărat independenţă. Acum, cu o decadă de creştere solidă în urma noastră şi o poziţionare puternică a produselor noastre pe piată, ne aflăm în momentul perfect pentru a avansa afacerea noastră din nou.”

Vertu îşi desfăşoară activitatea în 66 de ţări, făcând posibilă vânzarea produselor sale prin intermediul celor 70 de Boutique-uri Vertu şi a celor 400 de magazine partenere din întreaga lume. Toate produsele Vertu sunt produse manual în Anglia la centrul de producţie din Hampshire, unde 1000 de specialişti instruiţi de Vertu realizează design-ul, asamblează şi distribuie telefoanele pe piaţă.

Spre deosebire de telefoanele produse în masă, telefoanele Vertu sunt renumite pentru materialele din care sunt produse, cum ar fi: oţelul inoxidabil, titanul, pielea şi ecranul din cristal de safir, oferind atât un aspect estetic deosebit cât şi o rezistenţă îndelungată. Luxosul şi avangardistul telefon este acompaniat de o varietate de servicii unice şi elaborate, punând astfel la dispoziţia utilizatorului Vertu ştiri de ultim moment personalizate, informaţii şi asistenţă oriunde acesta s-ar afla în lume.

Vertu şi-a definitivat procesul de vânzare de la Nokia la EQT în octombrie 2012, 90% din acţiuni fiind preluate de fondul de investiţii mai sus menţionat. Nokia a păstrat un procent de 10% din numărul total de acţiuni, devenind astfel acţionar minoritar.

Vertu este pionier şi lider în producţia telefoanelor mobile de lux la nivel global. Creat pentru a veni în completarea stilului de viaţă a utilizatorului său, Vertu oferă servicii personalizate de lux în combinaţie cu cele mai înalte standarde de design, tehnologie şi producţie. Prin cele trei colecţii ale sale- Signature, Ascent şi Constellation – Vertu foloseşte metode inovative în procesul de producţie combinând tehnologia modernâ cu tehnicile tradiţionale ale meşteşugarilor, asamblând fiecare telefon în parte la sediul central al companiei din Anglia.

Vertu este disponibil în peste 500 de magazine, dintre care 70 sunt magazine tip boutique, în peste 66 de ţări la nivel global. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi www.vertu.com