Cautare
, Contributor

Junior Reporter ForbesLife

Parfumuri |
|

Versace lansează Eros Pour Femme Eau de Toilette

Eros Pour Femme Eau de Toilette este noul parfum Versace, un parfum creat de directorul artistic Donatella Versace, care l-a dedicat femeilor pasionale, ca simbol al puterii și seducției de care dau dovadă.
 aboneaza-te
ErosPF_EDT 50ml_pack

Noul parfum conține note de citrice, precum lămâile de Sicilia și mandarine, și note florale de zmeură și coacăze albe, alături de un accent marin, care oferă un efect revigorant.

Frezia și magnolia sunt notele de mijloc, cu accente de flori de portocal și iasomie, pentru mai multă intensitate. La bază, notele sunt lemnoase, de mosc și ambră, cu un accent îndrăzneț de patchouli alb.

ErosPF_EDT 50ml_bottle

Design-ul sticlei este unul aparte, ce conduce în lumea mitologiei grecești. Medusa, un personaj mitologic cu șerpi în loc de păr, este gravată pe marginea sticlei și pe capac, alături de alte elemente tradiționale grecești.

Campania publictară se alătură acestui univers mitologic și ilustrează pasiunea dezlănțuită între Eros, zeul iubirii, și o sirenă.

Atracția dintre cei doi protagoniști, Lara Stone și Brian Shimansk, este surprinsă de regizorii Mert Alas & Marcus Piggott, împreună cu Donatella Versace, directorul artistic.

Parfumul se alătură unei game complementare de lux, ce include Body Lotion, Bath & Shower Gel și Perfumed Deodorant.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii