Cautare
, Contributor

Antreprenori |
|

Verestoy Attila, pierderi pe Bursă de 140.000 de euro, în 2012

Verestoy Attila.jpg
Senatorul Verestoy Attila este cunoscut pentru investițiile sale pe Bursă. Anul trecut a cumpărat acțiuni de aproximativ un milion de euro, care i-au adus însă pierderi de circa 140.000 de euro. Cele mai mari provin din tranzacțiile cu acțiuni Transgaz și Banca Transilvania- circa 120.000 de euro.

Omul de afaceri Verestoy Attila nu se poate mândri cu investițiile pe Bursă, de anul trecut. Potrivit unei situații de portofoliu întocmită la sfârșitul anului trecut, senatorul raportează pierderi de aproximativ 140.000 de euro, în 2012. Valoarea de piață a acțiunilor deținute de Verestoy Attila se ridica la acel moment la aproximativ 800.000 de euro, mult inferioară valorii de cumpărare.

Cele mai mari pierderi provin din tranzacțiile cu acțiuni Transgaz și Banca Transilvania- circa 120.000 de euro, potrivit situației de portofoliu întocmită la sfârșitul anului trecut și anexată declarației de avere postată pe site-ul oficial al Senatului României.

Averea senatorului Verestoy Attila (59 de ani) a fost evaluată anul trecut de Forbes România la 50 de milioane de euro, în scădere față de anul precedent. Deține mai multe terenuri agricole și intravilane, dar și case și terenuri în București, Ilfov și Harghita, însă cele mai valoroase sunt economiile și investițiile sale. Potrivit declarației de avere, numai depozitele în euro ale omului de afaceri depășesc în acest moment opt milioane de euro, pentru care a încasat dobânzi de circa 200.000 de euro, în 2011. Este totodată actionar la mai multe companii nelistate din România, Ungaria și Elveția.

Valoarea colecției de bijuterii și tablouri a familiei sale depășește 80.000 de euro.  

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii