Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

Veranda Mall investește 10 milioane de euro pentru o extindere de 6.000 de metri pătrați

Dezvoltatorul Veranda Mall, situat în zona Obor, a anunțat că va investi 10 milioane de euro, pentru a extinde suprafața comercială cu 6.000 de metri pătrați, ca urmare a cererilor venite din partea clienților săi.
DCIM100MEDIADJI_0289.JPG

Lucrările de reconfigurare vizează în principal complementarea spațiilor existente cu noi spații destinate distracției și alte opțiuni pentru petrecerea timpului liber. Mixul de chiriași Veranda Mall va include World Class România, sucursala centrală BCR a Sectorului 2 și un cinematograf Multiplex cu zece săli de proiecție.

În urma extinderii, spațiile de restaurante și divertisment vor atinge un procent de 22% din totalul centrului comercial, o creștere cu 12%.

Reprezentanții centrului comercial susțin că, în piețele mature, se observă o înclinare către suplimentarea spațiilor de „lifestyle”, care sunt destinate petrecerii timpului liber (cinematografe, restaurante, divertisment, fitness) până la un procent de 25% – 30% din suprafața închiriabilă.

Veranda va putea fi definit ca un centru de proximitate, dar și de lifestyle. Strategia de business pentru anul acesta a vizat și vizează extinderea spațiului comercial, întrucât ne dorim să fim singurul reper pentru consumatorii din zona Obor, oferindu-le acestora alternative de activități complexe și complete. În acest sens, este stabilită anul viitor și deschiderea unui cinematograf. În plus, avem discuții avansate cu branduri cunoscute din zona sport și fashion, care vor fi anunțate la momentul potrivit”, a declarat Valentin Dobrescu, noul director al Veranda Mall.

Gradul de ocupare actual al Veranda Mall ajunge la 96% din suprafața închiriabilă, la o suprafață de 30.000 de metri pătrați închiriabili.

Dobrescu are experiență în domeniul imobiliar, în special în dezvoltare. A ocupat funcția de Director Imobiliar al Rețelei de Hypermarketuri Real, Director de Expansiune și Portofoliu al Takko Fashion, GM al Pepco România, iar din 2015 a fost numit Director de Proprietate și Investiție al Pepco pentru Europa Centrală și de Est (membru al Consiliului Directorilor).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii