FacebookTwitterLinkedIn

Investiția va consta în lansarea cinematografului, care va avea loc spre finalul anului. Acesta va avea o suprafață de 2.700 mp, o capacitate totală de aproximativ 1.300 de locuri, cuprinzând 12 săli, dintre care două săli V.I.P. și o sală special amenajată pentru copii. Cinematograful va fi operat de Cinemax, cel mai mare operator de cinematografe din Slovacia, care îşi face cu această ocazie intrarea pe piaţa locală.

Tot în cadrul extinderii, Veranda Mall are în plan şi deschiderea unui restaurant cu terasă, operat tot de Cinemax, o zonă complementară food courtului de la nivelul 0, respectiv a unei zone de entertainment care va veni şi ea în completarea ofertei actuale a centrului comercial.

“De 3 ani Veranda Mall construiește și investește în comunitatea Veranda-Obor, devenind, astfel, mai mult decât un mall de proximitate. Odată cu extinderea urmărim să deservim cât mai bine nevoile clienţilor noştri, oferindu-le un mix complet între shopping, divertisment şi restaurante, iar în acest context ne aşteptăm şi la o evoluţie semnificativă a business-ului începând cu 2020”, a declarat Andrei Pogonaru, Owner’s Representative – Business Partner Veranda Mall.

Complementar lansării cinematografului, în ultimul an, odată cu procesul de extindere au avut loc și schimbări în mixul de chiriași, în Veranda Mall deschizându-se o serie de magazine noi şi restaurante, precum: Decathlon, WorldClass, Colin’s, Cărtureşti, BCR, Benvenuti, Fuji Film, Provident, Lilla Rossa, M&L Concept Furs, Apollo Salon, Xin Yue, Madame Florist, Zanzee Bar, Casada Shop.

„Pentru anul în curs, estimăm o majorare de peste 20% a vânzărilor chiriașilor, dar şi o creştere totală a traficului cu peste 20% comparativ cu 2018”, a adăugat Andrei Pogonaru.

Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 35.000 de metri pătrați, incluzând spații comerciale, restaurante, cafenele și o zonă verde de 15.000 mp.