Cautare
, Contributor

Telecom |
|

Veniturile UPC au crescut cu 8% în primul trimestru

UPC România, cel de al doiea operator de cablu TV și internet fix de pe piața din România, în funcție de numărul de abonați, a înregistrat o creștere de 8% a veniturilor în lei în primul trimestru.
UPC-Romania.jpg

Numărul abonamentelor la sfârşitul primului trimestru a ajuns la un total de aproape 2 milioane, în creștere cu 13%, față de aceeași perioadă a anului trecut, cu 65.000 mai multe abonamente noi, pe toate segmentele de televiziune, internet şi telefonie.

Ce se ascunde în spatele pariului de 1 miliard de dolari, făcut pe România de cel mai mare operator de cablu din lume

Peste 65% dintre clienţii UPC sunt abonaţi ai televiziunii digitale, iar dintre aceştia, peste 35% beneficiază de calitatea HD, UPC fiind în continuare operatorul de cablu cu cea mai mare grilă de canale HD – 34.

„Rămânem consecvenţi strategiei noastre de a oferi acces clienţilor UPC la internet de mare viteză şi calitate digitală superioară. Acest efort este susţinut şi de planul de investiţii, iar în 2015 avem planificate peste 35 de milioane de euro, atât pentru servicii noi precum şi pentru modernizarea şi extinderea reţelei actuale.” – declară Severina Pascu, CEO UPC România & Ungaria.

Vezi care sunt previziunile Severinei Pascu pentru următorii șase ani

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii