Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Veniturile totale ale Vodafone au crescut cu 2% în comparație cu perioada similară a anului trecut

Vodafone România a anunțat principalii indicatori financiari pentru trimestrul încheiat la 31 decembrie 2019.
 aboneaza-te
168 dosar regiuni Vodafone 1

Ca urmare a finalizării procesului de achiziție a UPC România în data de 31 iulie 2019, rezultatele pentru acest trimestru includ, de asemenea, cifrele raportate de UPC România.

Veniturile totale au înregistrat o creștere de 2% în bază organică în comparație cu perioada similară a anului trecut. Baza totală de clienți este de 11 milioane.

Valoarea ARPU mobil a fost de 5.1 euro în trimestrul încheiat la 31 decembrie 2019.

 

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone și UPC România: „În trimestrul trecut, am continuat să investim în rețelele noastre și am lansat oferte noi și îmbunătățite de servicii fixe și TV pentru toți clienții noștri. Aceștia se pot bucura acum, ca urmare a angajamentului nostru de a furniza tehnologii inovatoare precum 4K, de un portofoliu complet de competiții sportive în cadrul pachetelor UPC și Vodafone TV. Vom continua procesul de integrare, iar în curând vom finaliza fuziunea celor două companii și vom deveni o singură entitate, pas ce ne va permite să consolidăm și mai mult capabilitățile mobile și fixe. Vom continua să colaborăm cu autoritățile pentru a asigura un echilibru adecvat în ceea ce privește securitatea, acoperirea și investițiile pentru susținerea digitalizării societății românești, în timp ce analizăm cu atenție condițiile pieței pentru a avea o concurență bună și sănătoasă”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii