FacebookTwitterLinkedIn

Potrivit companiei, 44% din venituri au provenit din servicii de consultanță și implementare de soluții software de business (Customer Relationship Management, Business Intelligence) și integrarea lor cu sisteme ERP complexe, 21% din comercializarea de soluții web și mobile și 35% din proiecte high-end outsourcing.

Portofoliul de clienți al Softelligence cuprinde 90 de companii, printre care se numără Ambient, Aon, Allianz, ING, BCR Leasing, Optiplaza și Mol România.

Compania și-a propus pentru 2013 o majorare a veniturilor cu 30%. ”Dorim să menținem același ritm de creștere, astfel încât la finele anului 2013 să depășim un nou prag, de 2 milioane de euro, și să ne menținem poziția de lider în topul partenerilor Microsoft pe segmentele CRM și cloud”, a declarat Adrian Blidăruș (foto), Managing Partner la Softelligence.

O altă țintă importantă a companiei pentru anul în curs este creșterea cu 50% a numărului de utilizatori de soluții software livrate în cloud. Softelligence este cel mai important partener Microsoft în România pentru soluții de CRM și cloud.

La sfârșitul anului 2012, echipa Softelligence număra 58 de specialiști software și consultanți.