Cautare
, Contributor

Tech |
|

Veniturile Siemens în România au crescut cu 15% în 2015

Compania Siemens a încheiat anul 2015 conform așteptărilor, în contextul în care s-au dezvoltat afacerile în piața automatizărilor și a sectorului petrol și gaze, iar segmente precum cel medical sau al transporturilor au rămas stabile.
Siemens

La sfârșitul lunii septembrie 2015, veniturile Siemens SRL au crescut cu 15% față de aceeași perioadă a anului precedent și a ajuns la 157 milioane de euro. De asemenea, numărul de angajați a înregistrat o ușoară creștere comparativ cu 2014, în urma dezvoltării echipei centrului de cercetare-dezvoltare IT din Cluj-Napoca, unde intenționează să angajeze peste 200 de persoane până în 2017. Este cel de-al patrulea centru de cercetare-dezvoltare din România, deschis în august 2014 după o investiție inițială de 4,5 milioane de euro.

„Rezultatele financiare sunt în linie cu strategia globală a companiei, care este axată de-a lungul a trei segmente de creștere: electrificare, digitalizare și automatizări. În 2016, există oportunități în piața locală datorită fondurilor europene alocate României pentru 2014 – 2020. Viitorul depinde de infrastructura inteligentă care eficientizează producția și transportul energiei, ajută la optimizarea traficului și contribuie la performanțe înalte în procesele industriale”, a declarat George Cătălin Costache, CEO Siemens SRL.

VEZI CARE SUNT LECȚIILE LUI GEORGE COSTACHE PENTRU ANUL 2016

Siemens SRL este o companie de inginerie electrică cu un portofoliu axat de-a lungul a trei segmente de creștere: electrificare, digitalizare și automatizări. Cu o istorie locală de 110 ani, Siemens deține patru fabrici în Sibiu și Buziaș, unde produce sisteme și componente pentru automatizări și aplicații industriale, alături de alte patru centre de cercetare-dezvoltare în București, Brașov și Cluj-Napoca. Compania a deschis primul birou din România în 1905, sub denumirea “Societatea Română de Electricitate – Siemens Schuckert Societate Anonimă”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii