Cautare




, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Veniturile Medicover au crescut cu 18% în primul semestru față de aceeași perioadă a anului trecut

Medicover, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale private din România, a înregistrat în primele şase luni din acest an venituri de 36 milioane de euro, în creştere cu 18% faţă de aceeaşi perioadă din 2016, a anunţat luni compania, conform NEWS.RO.
 aboneaza-te
Marius Chitu Pictures

Adrian Peake (foto), directorul general al Medicover România: „Până în prezent, 2017 s-a dovedit un an dinamic pentru noi, în care am continuat să ne extindem prezenţa în România, prin dezvoltarea clinicii din Oregon Park Bucureşti şi achiziţia reţelei medicale Iowemed din judeţul Constanţa. Principalul nostru obiectiv pe termen lung rămâne să aducem serviciile medicale de cea mai înaltă calitate mai aproape de cât mai mulţi români”.

Venituri consolidate ale Medicover de la nivelul grupului au ajuns la 283,5 milioane de euro în prima jumătatea a acestui an, în creştere cu 17,8% faţă de aceeaşi perioadă din 2016, a precizat compania, argumentând că rezultatele bune se datorează evoluţiei favorabile a pieţelor din Polonia şi România.

În prima jumătate a anului, divizia de servicii Medicale a grupului (reprezentată în România de clinicile şi spitalul Medicover România) a înregistrat o creştere a veniturilor de 15,1%, până la 137,8 milioane de euro.

Tot în primul semestru al anului, divizia de servicii de diagnostic, reprezentată în România de Synevo, a înregistrat venituri de 150,6 milioane de euro, mai mari cu 20,6%.

Medicover a fost fondată în 1995 în Polonia, apoi s-a extins în alte ţări precum Germania, România şi Ucraina.

CITEȘTE: 100 DE ANI DE LIGA 1

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii