Cautare
, Contributor

Telecom |
|

Veniturile GTS Central Europe au scăzut anul trecut

cabluri.jpg
GTS Central Europe (GTS), furnizor de soluții de telecomunicații integrate și servicii de data center din Europa Centrală și de Est a înregistrat anul trecut venituri de 376 milioane de euro, în scădere cu 2% față de aceeași perioadă din 2012.

Venitul înainte de taxe, dobânzi, depreciere și amortizare  (EBITDA) a al companiei a fost de 104 milioane de euro, în 2013, o creștere cu 2% față de anul anterior, reflectând o marjă de 28%.

Veniturile din serviciile de voce și de Internet au scăzut din cauza cerințelor de reglementare şi a presiunilor impuse de prețurile competitive, serviciile de Ethernet, cloud și data center au înregistrat o rată de creștere de două cifre, anunță GTS.

GTS și-a extins rețeaua anul trecut după investiții de 50 milioane de euro. Astfel, au fost conectate, în medie, peste cinci clădiri zilnic, ca urmare a cererii de servicii a clienților și a fost construită o nouă rețea IP/MPLS.

„Pe fondul unei competiții în creștere, ne-am concentrat pe dezvoltarea infrastructurii rețelei noastre pentru a furniza servicii de înaltă calitate la prețuri competitive”, a spus Danny Bottoms, CEO al GTS.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii