Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

Veniturile Google au crescut cu 19%

google.jpg
Google a înregistrat venituri de 14 miliarde de dolari în cel de al doilea trimestru al acestui an, în creștere cu 19% față de aceeași perioada a anului trecut. Profitul companiei s-a majorat cu 16 procente, ajungând la 3,23 miliarde de dolari.

Circa 93% din venitul consolidat al Google vine din publicitate, adică 13,11 miliarde de dolari, în creștere cu 20% față de trimestrul doi din 2012.

Veniturile obținute de subsidiarele companiei din afara Statelor Unite au însumat 7,2 miliarde de dolari, adica 55% din totalul veniturilor.

,,Trecerea de la un singur ecran la mai multe ecrane și creștere mobilității au creat oportunități extraordinare pentru Google. Cu mai multe dispozitive, mai multă informație și mai multă activitatea on-line ca niciodată, capacitatea de a îmbunătăți viețile oamenilor este acum imensă”, declară Larry Page, CEO al Google.

În ciuda creșterii anunțate de raportul companiei, acțiunile Google au scăzut cu cu până la 5,7%, un declin infulențat de anunțul companiei potrivit căruia ar urma să facă investiții importante în acest an.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii