Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Telecom |
|

Veniturile din serviciile TV ale Romtelecom au crescut cu 17% în 2012

magazin_Romtelecom_1.jpg
Compania Romtelecom și-a păstrat veniturile la un nivel stabil în 2012, ajungând la o cifră de afaceri de aproape 620 milioane de euro iar veniturile înaintea taxelor (Pro Forma EBITDA) au crescut cu aproape 11%, la aproximativ 166 milioane de Euro, potrivit unui comunicat difuzat de companie, preluat de „Media Expres”.

În 2012, Romtelecom le-a oferit clienților săi o experiență TV de tip multi-screen prin diferite oferte care includ conținut premium, disponibil în pachete personalizate, precizează comunicatul companiei. Conținutul TV de calitate, ca element de diferențiere, a fost pus la dispoziția clienților prin intermediul canalului Dolce Sport, care a transmis în 2012 cele mai importante competiții sportive ale anului.

Numărul clienților de internet de bandă largă a înregistrat, de asemenea, o creștere de peste 5% la finalul lui 2012, comparativ cu anul precedent.

 „Suntem mulțumiți că am obținut performanțe financiare și operaționale semnificative prin inițiativele noastre de reducere a costurilor și prin continua dezvoltare a liniilor de afaceri non-tradiționale”, a declarat Stefanos Theocharopoulos, director general Romtelecom și Cosmote România.

Compania și-a continuat direcția strategică de a oferi pachete personalizate, cu rezultate de succes reflectate în venituri și profitabilitate, precum și în faptul că peste 50% din baza de clienți folosește cel puțin două servicii de la Romtelecom.

În 2013, Romtelecom se va concentra asupra pachetelor personalizate, cu accent pe serviciile TV, și asupra serviciilor de divertisment, în același timp, apărându-și poziția de lider pe cîteva segmente ale pieței business, punând în continuare accent pe noi servicii ICT.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii