Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

Veniturile din servicii ale Vodafone România au ajuns la 715,3 mil. euro în anul fiscal 2018/2019

Veniturile din servicii ale Vodafone România au ajuns la 715,3 milioane de euro în anul fiscal încheiat la 31 martie 2019.
Murielle Lorilloux

Veniturile din servicii raportate au scăzut în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut cu 1,1% din cauza impactului negativ al tarifelor de interconectare de la 0,96 eurocenți/minut, la 0,84 eurocenți/minut pentru apelurile de voce mobilă. Excluzând reglementarea, veniturile din servicii au crescut cu 0,7% în anul încheiat la 31 martie 2019.

Vodafone România a înregistrat, în total, peste 9,7 milioane de clienți de clienți la 31 martie 2019 și a înregistrat o creștere de 1,1% față de perioada similară a anului trecut. Din numărul total de clienți, peste 8,9 milioane sunt utilizatori ai serviciilor mobile.

La 31 martie 2019, abonații Vodafone România reprezentau 41,8% din baza de clienți mobili, iar utilizatorii serviciilor preplătite 58,2%. Ponderea abonaților în baza totală de clienți mobili a crescut cu 0,6% față de aceeași perioadă a anului precedent.

„În pofida unui an cu multe provocări, cu creșteri ale costurilor operaționale pentru serviciile de telecomunicații, am reușit să oferim mai multe beneficii, precum date mobile și roaming, tuturor clienților noștri. Recenta certificare pentru Cea mai bună rețea de date mobile primită din partea P3 este un rezultat al investițiilor noastre semnificative făcute pe termen lung în țară pentru a oferi românilor cele mai bune servicii. (…) Anul care vine va fi, de asemenea, plin de provocări, dar și de oportunități importante pentru noi tehnologii. Pe lângă aceasta, ne vom menține angajamentul de a continua să investim în România prin achiziția UPC și lansarea, în urma acordului primit din partea Comisiei Europene, unui portofoliu complet și competitiv de servicii mobile și fixe”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii