Cautare
, Staff

Imobiliare |
|

Veniturile din chirii ale IMMOFINANZ în România au fost de 11,9 milioane de euro, în primul trimestru

În primul trimestru al acestui an, veniturile din închirieri ale IMMOFINANZ în România se ridicau la 11,9 milioane de euro, cu aproape 2,5%, mai mici decât în aceeași perioadă a anului trecut.
IMMOFINANZ - myhive

Acestea reprezentau 20,2% din veniturile din închirieri totale la nivel de grup, în condițiile în care, la aceeași dată a anului trecut, reprezentau 21,4%.

Proprietățile IMMOFINANZ din România reprezintă 19,3% din portofoliul total al companiei, incluzând 64 de proprietăți cu o valoare de 809,3 milioane de euro.

Portofoliul de investiții finalizate în valoare de 622,3 milioane de euro este reprezentat de 9 clădiri de birouri (14,6% din întreg portofoliul de birouri) și de 6 proprietăți de retail (23,1% din ântreg portofoliul de retail).

În aceeași perioadă a anului trecut, austriecii aveau în țara noastră 72 de proprietăţi (17 investiţii finalizate, trei proiecte în dezvoltare, opt proiecte imobiliare adiţionale [apartamente destinate vânzării după finalizare] şi 44 de proiecte în analiză) au o valoare de 845,4 milioane de euro. Între timp, aceștia au vândut proiectele rezidențiale, divizia Adama.

În primul trimestru al anului financiar 2018, rata de ocupare a portofoliului din România a crescut la 95,5%, comparativ cu 94,6%, la finele anului trecut.

 

Foto: Conceptul de birouri myhive, care este dezvoltat de IMMOFINANZ și în țara noastră.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii