Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

Companiile din Venezuela nu mai pot importa materia primă pentru producerea berii

Săptămâna aceasta producătorii de bere din Venezuela, țara cu cel mai ridicat consum de bere din America Latină, nu vor mai putea importa materialele prime necesare pentru producerea berii în contextul în care le lipsește valuta pentru achiziții, iar companiile venezuelene trebuie să cumpere dolari de la guvern, însă nu primesc sume suficiente, informează BBC.
braserie

Muncitorii din cadrul companiei Empresas Polar, care gestionează 80% din producția totală de bere din Venezuela, au intrat în grevă, solicitând mărirea salariilor, iar jumătate dintre fabricile societății sunt închise de la începutul lunii iulie, cât timp celelalte rulează la capacitate redusă.

În ultimii ani, în magazinele din Venezuela aproape că au lipsit complet laptele, hârtia igienică, pastilele, diferite tipuri de carne și șamponul din cauza faptului că nu au mai putut face importuri.

Venezuela are controale stricte cu privire la costul produselor alimentare și de igienă pentru a garanta că cei săraci își pot permite bunuri de bază. Cu toate acestea, unii analiști susțin că aceste controale contribuie la lipsa de alimente și materiale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii