FacebookTwitterLinkedIn

Anul 2015 a fost cel mai dinamic an nu numai pentru afacerile Vegis.ro, dar și pentru întreaga piața online de produse naturiste. La nivelul anului 2015, din estimările Vegis.ro, valoarea pieței a fost de 25 milioane de euro, în creștere cu aproximativ 20% față de 2014.

Mihai Bucuroiu -Fondator Vegis ro

Începând din 2015 românii au devenit mai deschiși și mai receptivi la produsele naturiste. Practic, tendințele internaționale în materie de nutriție, foarte orientate către produsele sănătoase, au fost importate. Oamenii au început să conștientizeze importanța unei alimentații adecvate și aleg să consume tot mai multe produse sănătoase sau ecologice. În plus, creșterea nivelului de trai a avut o influență puternică”, declară Mihai Bucuroiu, Director Dezvoltare și Fondator Vegis.ro.

Pentru anul 2016, Vegis.ro estimează o creștere cu 50% a vânzărilor, susținută de extinderea constantă a gamei de produse comercializate, dar și de rata mare de revenire a clienților în magazinul online.

Cei care aleg produse naturiste de pe Vegis.ro rămân clienți fideli. Achiziția de produse sănătoase nu este una ocazională, ci recurentă. Românii devin din ce în ce mai interesați de soluțiile naturiste pentru un stil de viață sănătos și o nutriție sănătoasă, înlocuind treptat produsele convenționale cu produse noi, din game naturiste, bio sau vegane”, adaugă Mihai Bucuroiu.