Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Veeam Software a anunțat o creștere a veniturilor de 20% în al doilea trimestru al acestui an

Cererea pentru Cloud Data Management pe fondul dezvoltării mediului de lucru de acasă a crescut veniturile Veeam Software în al doilea trimestru al acestui an.  
 aboneaza-te
Veeam

Veeam Software a anunțat o creștere a veniturilor recurente anuale (ARR) de 20% în al doilea trimestru al acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut – acesta fiind cel mai bun trimestru II din istoria de 14 ani a companiei. Mai mult decât atât, Veeam a înregistrat cele mai bune rezultate pentru abonamente la produsul cu creșterea cea mai rapidă, Veeam Backup pentru Microsoft Office 365, cu o creștere a vânzărilor în al doilea trimestru al acestui an de 89% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut – și totodată, o creștere de 75% în total abonamente.

 

„Creșterea continuă a companiei Veeam și succesul acesteia reprezintă o confirmare a viziunii și angajamentului nostru solid pentru inovație. Sunt mândru că Veeam România, o echipă construită de la zero în numai cinci ani, și care astăzi numără mai bine de 600 de angajați și-a adus contribuția prin parteneriate solide cu clienții, precum și prin colaborări continue cu partenerii noștri, pentru a livra soluții de Cloud Data Management pentru companii, indiferent de mărimea acestora și pentru a contribui la dezvoltarea rapidă a transformării digitale”, a spus Andrei Romanescu, Director General Veeam Software România.

 

„Pe fondul tranziției angajaților la noul mediu de lucru de acasă, protecția datelor și disponibilitatea acestora sunt acum mai importante ca niciodată”, a declarat Bill Largent, CEO Veeam. „Așa cum angajatorii trebuie să protejeze sănătatea, siguranța și bunăstarea angajaților, tot așa aceștia trebuie să implementeze planuri solide de continuitate a afacerilor și să protejeze cel mai important activ al companiei – datele. Pe parcursul celui de-al doilea trimestru al acestui an, Veeam a continuat să își accelereze planurile de creștere alături de ecosistemul nostru larg de parteneri și am menținut, de asemenea, principiul de a pune clientul pe primul loc. Eforturile noastre de inovație, împreună cu rezultatele recente ale companiei, vor face din 2020 un an istoric și semnificativ pentru Veeam și pentru partenerii noștri.”

 

„Managementul datelor a reprezentat dintotdeauna o prioritate pentru organizații, însă astăzi acest lucru se întâmplă mai mult decât oricând. Ceea ce s-a schimbat este modul de lucru al oamenilor, iar acest lucru determină companiile să își revizuiască planurile de continuitate a afacerilor, lucru ce face ca managementul datelor să devină o prioritate pe agenda IT a oricărei companii”, a declarat Daniel Fried, Director General (GM) și Vicepreședinte Senior (SVP) Veeam zona EMEA și global. „Niciodată n-a fost mai important să colaborăm și să ne ascultăm clienții și partenerii în timp ce afacerile trec prin aceste schimbări. Ecosistemul nostru de parteneri reprezintă cheia succesului nostru, iar parteneriatele sunt critice în timp ce susținem afacerile care se transformă digital. ”

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii