FacebookTwitterLinkedIn

Cu această nouă achiziție, Veeam va integra Kasten în platforma sa de gestionare a datelor de cloud.

„Veeam a fost construit pe baza oferirii celei mai bune protecții a datelor pentru infrastructurile de date virtuale și moderne și am continuat să extindem ofertele noastre pentru a include protecție de vârf în industrie pentru medii fizice și cloud”, a declarat Danny Allan, director tehnologic și vicepreședinte senior al Strategie de produs la Veeam. „Odată cu achiziționarea partenerului nostru Kasten, facem un pas foarte important pentru a accepta trecerea clienților noștri la adoptarea containerelor, pentru a proteja volumele de lucru native Kubernetes, la nivel local și în medii multi-cloud. Această etapă importantă consolidează angajamentul Veeam de a continua să ofere cea mai importantă platformă de gestionare a datelor cloud din industrie, care va sprijini protecția datelor pentru aplicațiile bazate pe containere construite în medii Kubernetes.”

Deși platforma Kasten K10 va continua să fie disponibilă independent, aceasta va fi integrată și în Veeam Backup & replication™ pentru a oferi o soluție completă de gestionare a datelor.

“Peisajul companiilor se schimbă pe măsură ce aplicațiile trec rapid de la monolitice la containere și microservicii”, a declarat Niraj Tolia, director executiv la Kasten. „Cu Kubernetes în centrul acestei schimbări infrastructurale, inovația Kasten în managementul datelor native Kubernetes, combinată cu expertiza Veeam în Backup, atât local, cât și în medii multi-cloud, va avansa semnificativ starea managementului modern al datelor. Succesul lui Veeam a fost un model de inspirație pentru echipa Kasten și suntem foarte încântați să ne unim forțele cu o companie unde există atât de mult alinierea filosofică. ”

Kasten va funcționa ca o unitate de afaceri Kubernetes (BU) separată în cadrul Veeam. Fondatorii Kasten, Niraj Tolia și Vaibhav Kamra, vor conduce unitatea de afaceri – Tolia în calitate de președinte și director general și Kamra în calitate de director tehnologic, Kubernetes BU. Toate echipele, inclusiv cele de vânzări, marketing, cercetare și dezvoltare și servicii pentru clienți, vor rămâne intacte pentru a continua dezvoltarea afacerii cu investiții sporite în oameni și resurse.

Veeam Software a achiziționat Kasten în urma unei tranzacții de 150 de milioane de dolari.