FacebookTwitterLinkedIn

Matthew Perry și-a scos la vânzare casa din Malibu pentru 15 milioane de dolari. Actorul, în vârstă de 51 de ani, a cumpărat casa de pe plajă, cu o splendidă vedere la ocean, în 2011, cu 12 milioane de dolari, iar acum cere cu 3 milioane mai mult.
Proprietatea se întinde pe o suprafață de 5.500 de metri pătrați într-o zonă foarte căutată din Malibu. Casa are patru dormitoare și trei băi. Interiorul open space are podele din lemn masiv și tavane cu grinzi, în timp ce bucătăria este mobilată pe comandă și dotată cu aparatură electrocasnică high-end. Desigur, nu lipsesc sala privată de cinema, cu zece locuri, și spa-ul, adevărat loc de răsfăț pentru viitorul proprietar al casei.

Și actrița Cate Blanchett vrea să renunțe la apartamentul de lux pe care îl deține în Sydney, Australia. Apartamentul, situat într-o clădire istorică, este împărțit în trei zone care pot fi considerate apartamente individuale. Practic, locuința dispune acum de cinci dormitoare și patru băi și are vedere către Opera din Sydney. Prețul pe care Cate Blanchett speră să-l obțină este de 6,7 milioane de lire sterline. 

În vârstă de 54 de ani, Cindy Crawford le dă și ea de lucru agenților imobiliari din Beverly Hills. Fostul model de succes și-a scos la vânzare una dintre locuințele pe care le deține în acest cartier, o vilă cumpărată în 2017 pentru suma de 11,6 milioane de dolari. Cindy și soțul ei, Rande Gerber, au renovat și modernizat casa atât la interior, cât și la exterior.
Proprietatea se întinde pe 4.000 de metri pătrați, iar vila dispune de cinci dormitoare, șase băi, trei livinguri, o cameră media, trei terase acoperite și o curte generoasă.

Emilia Clarke intenționează și ea să-și vândă casa din Los Angeles. Actrița cere aproape 5 de milioane de dolari, deși a dat pe ea 4, 5 milioane. Proprietatea de aproape 3000 de metri pătrați este ascunsă în spatele unor ziduri demne de fortărețele din seria Urzeala Tronurilor și este străjuită de lămâi. Situată pe una dintre cele mai dezirabile străzi rezidențiale, vila a fost construită în stil modern în 2009, are un living, două dormitoare, trei băi și o cameră multimedia.