Cautare
, Contributor

ForbesLife |
|

Vedere la Atlantic

A fost locuită timp de 15 ani de modelul american Christie Brinkley, este înconjurată de un spațiu verde imens, vechimea sa călătorește până în 1891, iar prețul pe care poți să-l plătești pentru acest lux este de 29,5 milioane de dolari.
1_casa

Vila a fost construită de un nobil local, John Gardiner, purtând denumirea de „Dulce Domum”, însă a fost restaurată și renovată, în 1998, de Christie Brinkley, cunoscută atât pentru calitățile sale de model internațional, cât și pentru proprietățile pe care le deține.

Tower Hill, așa cum i-a rămas numele după vechiul turn de observație construit în 1891 – ca parte principală a casei, se întinde pe o suprafață privată de 20 de hectare, pe care se distribuie casa principală, terenul de tenis, piscina, garajul, lacul, grădinile de tip „patio” și turnul de
15 metri înălțime. Stilul eclectic este predominant, asortat cu elemente sofisticate și excentrice, pe alocuri.

Vila cuprinde șase dormitoare, cinci băi, completate de cele două dormitoare din casa oaspeților, dar și de atelierul de artist, împreună adunând 11.000 de metri pătrați. „Family Room”, „Garden Room” sau „Dining Room” reprezintă doar o parte din camerele cu personalitate, iar bucătăria, vopsită într-un turcoaz șic, transmite un aer boem.

Atmosfera este încălzită de cele patru șemineuri, în timp ce spațiul pentru gimnastică antrenează, iar terasele construite din piatră relaxează. Cu toate că o astfel de locuință nu pare să-și dorească mai mult, iată că se poate.

CITEȘTE ȘI On the verge of… Mariona

De la o înălțime de 15 metri, 60 de metri deasupra mării, turnul promite un singur lucru: vedere la Oceanul Atlantic. În această tranzacție nu mai intră și faptul că de aici se pot admira și o parte din coasta de sud a statului Connecticut, o parte din insula Gardiner și o alta din North Fork; acesta nu reprezintă decât un bonus minunat de care se vor bucura viitorii proprietari.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii