Cautare
, Contributor

Gadget |
|

Vector Watch introduce noi aplicații, funcții și fluxuri de social media

Începând de luni, posesorii ceasului inteligent Vector Watch se vor bucura de noi aplicații și funcționalități în cadrul platformei ce include acum și stream-uri pentru conturile de Facebook și Twitter, cât și aplicații pentru Evernote, Nest și muzică.
Vector Watch

Noua versiune a platformei este parte a strategie companiei de a crea o comunitate activă de dezvoltatori care să furnizeze în timp cât mai multe aplicații utile pentru utilizatorii Vector Watch.

Aplicația de muzică permite utilizatorilor unui Vector Watch să poată schimba, opri sau controla volumul melodiilor ascultate direct de pe ceas. De asemenea, odată cu noua aplicație, utilizatorii vor primi pe ceas cele mai recente informații din Facebook și Twitter precum evenimentele viitoare și numărul de „likes” și „share-uri” la ultimele postări, venite atât pentru conturile personale, cât și pentru paginile sociale aflate în administrare.

16 PENTRU 2016: ANDREI PITIȘ ȘI RADU GEORGESCU

Pentru persoanele bine organizate, Vector oferă posibilitatea deschiderii listei de activități zilnice din Evernote direct din interfața ceasului. De asemenea, cei ce dețin termostatele Nest, pot controla temperatura locuinței, de la distanță, folosindu-se de ceasul Vector.

Noile funcționalități sunt acum disponibile pentru sistemele de operare iOS și Android prin actualizarea aplicației din App Store, respectiv Google Play. Pentru posesorii unui Windows Phone, platforma va fi actualizată în perioada următoare.

Cu un Vector Watch pe mână, utilizatorii pot vedea dintr-o privire ce întâlniri au programate în acea zi, cine sună sau cine a trimis mesaje și care sunt cele mai importante știri ale zilei cu aplicațiile CNET, BBC, The Economist și ESPN. Totodată, senzorii de înregistrare a activității personale pot furniza un sumar al activității fizice de peste zi (numărul de pași, distanța parcursă, orele dormite sau comportamentul în timpul somnului).

GALERIE FOTO: Cum arată primul ceas inteligent realizat de o companie românescă

Împreună cu aplicațiile specifice de fitness, posesorul unui smarthwatch Vector poate stabili și urmări anumite obiective în privința stilului său de viață. Aspectul fețelor ceasului, împreună cu alarmele sau fusurile orare pot fi modificate cu ajutorul aplicației mobile Vector Watch.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii