Cautare
, Contributor

Tech |
|

Vector Watch încheie un parteneriat strategic cu Network One Distribution

În urma acestui parteneriat, ceasul inteligent Vector Watch va putea fi achiziționat din magazinele offline și online Network One Distribution România, începând cu luna ianuarie.
Vector Watch

„Într-o piața atât de dinamică și într-o continuă creștere cum este cea a dispozitivelor inteligente, căutăm pentru Vector Watch parteneri de încredere, ce ne pot susține în îndeplinirea obiectivului de a deveni incontestabil ceasul inteligent preferat atât de români, cât și de întreaga regiune. Iar mixul dintre realizarea unui produs viabil, alături de experiența și viziunea partenerilor noștri de retail și distribuție din România, ne ajută la dezvoltarea unui brand puternic,“ a declarat Rareș Florea, director comercial pentru Europa Centrală și de Est a Vector Watch.

VEZI CE A DECLARAT ANDREI PITIȘ, FONDATORUL VECTOR WATCH, LA FORBES CEE FORUM

Prin parteneriatul cu Network One Distribution, Vector Watch își va accelara dezvoltarea la nivel național, țintind pentru o creștere de până la zece ori a volumelor tranzacționate până la sfârșitul anului 2016. Prețul pentru achiziția unui ceas variează între 1.350 și 2.200 lei.

„Piața de wearables este una dintre cele mai dinamice în acest moment, smartwatch-urile fiind în topul preferințelor segmentului de public tânăr și activ, după smartphone-uri. Ne dezvoltăm constant portofoliul cu branduri noi și inovatoare, Vector Watch este un astfel de brand și, prin acest parteneriat, va ajunge mai aproape de clienți, cu prezență în toate marile magazine din România”, a declarat Oana Barbu, Chief Commercial Officer Network One Distribution.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii