Cautare
, Contributor

Tech |
|

Vector Watch este disponibil și în Republica Moldova

În urma unui parteneriat cu Orange, Vector Watch este disponibil de acum și în Republica Moldova.
 aboneaza-te
Vector Watch

Expansiunea Vector Watch în Europa a început la finalul anului trecut. În prezent, smartwatch-ul este disponibil în țări precum Elveția, Marea Britanie, Țările Baltice sau Ungaria, dar și în Statele Unite ale Americii sau Australia.

„Lucrăm activ pentru a găsi în cel mai scurt timp partenerii potriviti pentru produsul Vector. Până în prezent, am reuțit să conturăm modalități eficiente prin care ceasul să fie ușor de găsit și de achiziționat, din cât mai multe colțuri ale lumii. Alături de partenerii noștri globali ne propunem ca de la lună la lună, Vector să crească în preferințele consumatorilor de gadget-uri inteligente și să stârnească cât mai mult interes prin inovația tehnologică pe care o aduce”, spune Rareş Florea, CEE Director Comercial Vector.

30 SUB 30: DANIEL RIZEA, SENIOR SOFTWARE ENGINEERING MANAGER, VECTOR WATCH

Direct de pe ceasul Vector, utilizatorii pot să citească mesajele primite și să preia sau să respingă apeluri prin apăsarea unui singur buton. Cu Vector Watch, clientii pot să vadă dintr-o singura privire ce întâlniri au programate în acea zi, își pot urmări activitatea fizică, seta alarme sau citi cele mai importante știri internaționale. Mai mult, aceștia pot controla muzica preferată direct de pe ceas, pot consulta lista de activități din Evernote, chema o mașina Uber și seta temperatura din casa prin aplicația Nest. Conectarea la conturile din rețelele de socializare Twitter și Facebook completează experiența de folosire a ceasului.

Cele douăzeci de fețe elegante ce se pot descarcă gratuit din magazinul virtual Vector sunt potrivite atât pentru modelul rotund Luna, cât și pentru cel dreptunghiular Meridian, putând fi uşor personalizate în funcţie de preferinţele și nevoile posesorilor ceasului inteligent. Cu un simț puternic al inovaţiei şi păstrând totodată un aspectul elegant și intuitiv, platforma Vector este actualizată constant, realizându-se aplicații și fețe noi.

VEZI DE CE ANDREI PITIȘ ȘI RADU GEORGESCU SE AFLĂ PE LISTA PERSONALITĂȚILOR CARE TREBUIE URMĂRITE ÎN ACEST AN

Cele șase modele Vector se pot achiziționa acum atât din magazinele fizice Orange din Chișinău, cât și din cel online.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii