FacebookTwitterLinkedIn

Pe lângă GECAD Group, au urmat Catalyst România și de un grup de investitori privați: Radu Apostolescu și Bogdan Vlad (antreprenori și investitori, cofondatori eMAG), precum și Mihai Popescu (cu experiență în dezvoltarea de platforme informatice și servicii IT). Această infuzie de capital va susține dezvoltarea produsului și extinderea biroului companiei din zona Bay Area, Statele Unite ale Americii.

Lansare Vector Watch în România

Vector Watch este o companie internațională de tehnologie, cu birouri în Londra, Silicon Valley, Amsterdam, Hong Kong și București. Fondată în 2014 de Andrei Pitiș (Fondator și CTO Vector Watch) alături de Irina Alexandru (cofondator și Program Manger) și Dan Tudose (cofondator și Hardware Engineer), compania a dezvoltat un sistem de operare „low-power” propriu, oferind dispozitivelor inteligente o automonie de 30 zile, fără precedent pe această piață.

GALERIE FOTO: Cum arată primul ceas inteligent realizat de o companie românescă

„Suntem extrem de încântați de noile investiții în Vector și așteptăm cu nerăbdare să valorificăm oportunitățile pe care această rundă de investiții ni le deschide”, declară Joe Santana, CEO Vector Watch.

Viziunea Vector Watch este de conecta oamenii prin intermediul dizpozitivelor inteligente și de a spori confortul vieții prin furnizarea de informații relevante, pe baza unei tehnologii simple și intuitive. Cu cele două modele – Luna, cu aspect rotund și Meridian, cu carcasa dreptunghiulară – Vector Watch este un ceas reprezentativ pentru designul minimalist, evidențiindu-se printr-un stil simplu și rafinat.