Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Imobiliare |
|

Vechi si nou într-o simbioză perfectă

La Maison Dumbrava este un concept unic, unde arhitectura clasica a cladirii îmbină fațada nobilă creată de arhitectul Paul Smarandescu, unul din marii arhitecti ai epocii interbelice, in 1919, cu o fatada moderna cu design minimalist. Rezultatul este un ansamblu antitetic nou – vechi, armonios si sofisticat care va oferi un statut aparte beneficiarilor sai.

„La Maison Dumbrava” are doar 10 apartamente disponibile, dintre care se remarca in mod exceptional apartamentul de 5 camere de la etajul 1, cu o suprafata de 250 mp si o terasa de 46 mp. Spatios si foarte luminos, avand o inaltime impresionanta a camerelor de 4 m, acest apartament oferit spre vanzare este compus din:living + bucatarie de 55 mp, trei dormitoare, fiecare avand baie proprie. Zona dormitorului matrimonial este gandita pentru a asigura confortul si initimitatea avand 49 mp utili si o baie proprie de 14 mp

Imobilul este amplasat in apropiere de Parcul Ioanid, Bld.  Dacia si Gradina Icoanei, una dintre cele mai elegante si exclusiviste zone ale Bucurestiului.

Cele mai multe imobile din acea zona fac parte din Parcelarea Ioanid. Lotizarea şi Parcul Ioanid din Bucuresti alcatuiesc un elegant cartier rezidential situat in zona centrala a Capitalei, realizat după un proiect de urbanism intocmit de catre municipalitate în 1909. Conceptul proiectului consta în crearea unui luxos cartier de vile în jurul unui parc public.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii