Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Vasile Mocanu a preluat conducerea diviziei de facility & property management a grupului spaniol imobiliar Mantor

Grupul spaniol imobiliar Mantor l-a numit pe Vasile Mocanu în funcția de director general al Facilitec, divizia de facility & property management, începând cu luna mai a acestui an.
Vasile Mocanu

Mocanu va avea ca principale responsabilități consolidarea poziției Facilitec pe piața din România și dezvoltarea unei strategii de business competitive, care să ducă la îndeplinirea obiectivelor stabilite de Grupul Mantor.

Facilitec a cunoscut o creștere semnificativă pe segmentul de facility & property management pentru zona rezidențială și este deja unul dintre jucătorii de top în România. Vasile Mocanu va avea un rol esențial în menținerea acestei poziții și în creșterea companiei pe segmentele de birouri și retail. Mocanu are o experiență extinsă în domeniul de property & facility management pe zona de retail, ceea ce reprezintă un avantaj semnificativ pentru echipa noastră”, declară Tomas Manjón, fondator al Mantor Group.

Cu o experiență de peste 14 ani în domeniul facility & property management, pentru industrii precum retail, petrol și gaze sau banking, anterior poziției de director general al Facilitec, Vasile Mocanu a deținut funcția de director operațiuni în cadrul Mega Mall București.

Pe parcursul carierei sale, Vasile Mocanu a activat în funcții de conducere și a gestionat proiecte complexe de management al facilităților în cadrul unor companii precum Eni Group, BCR Real Estate Management și GE Money România/GE Garanti Bank România.

Această nouă poziție este o onoare dar și o provocare totodată, Grupul Mantor și Facilitec fiind un exemplu perfect de lider de piață, cu o echipă tânără și dinamică formată din profesioniști pasionați de industria imobiliară.  Mă bucur să spun că împărtășim aceeași viziune asupra standardelor înalte ale serviciilor oferite în acest domeniu și îmi propun ca, din funcția de Director General, să îmi concentrez întreaga experiență pentru dezvoltarea strategiei Facilitec pentru zona de birouri și retail”, declară Mocanu, directorul general al Facilitec România.

De la lansarea pe piața din România, în anul 2007, Facilitec a construit un portofoliu din care fac parte mai mult de 1.000 de apartamente, ansambluri rezidențiale și apartamente în regim hotelier pentru corporații, cu o suprafață totală de 30.000 de metri pătrați. Dintre proprietățile de lux pe care le administrează Facilitec fac parte Willbrook Residential (Oxford Gardens, Green Gate, Zodiac, Zenith, Grace Garden, North Star & Rose Garden), Natura Residence, Rovere Exclusive Concept, Amber Residence, Alia Apartments, Amfiteatru Residence, Lacul Tei 31-33 și Metropolitan Residence.

Înființată în anul 2007, compania Facilitec România a fost achiziționată în anul 2015 de către trei parteneri spanioli și integrată în grupul Mantor. Facilitec oferă servicii de property și facility management pentru segmentul rezidențial de lux, pentru segmentul comercial și pentru clădiri de birouri. Din portofoliul companiei fac parte peste 20 de proiecte care însumeaza o cifră de afaceri de aproximativ 1 milion de euro.

Mantor este un grup de companii fondat de 3 parteneri spanioli (Tomas Manjon, Diego Stuyck, David Tortosa) în anul 2015. Prezent pe piața din România, grupul are patru divizii: dezvoltare imobiliară Trastevere, antreprenor general Mantor, amenajări interioare Cador, property și facility management Facilitec.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii