Cautare
, Forbes Staff

Lideri |
|

Vasile Iuga este noul președinte al consiliului de administrație ANA Hotels

Vasile Iuga o înlocuiește, în poziția de președinte al consiliului de administrație ANA Hotels, pe Alexandra Copos de Prada.
Vasile Iuga

Vasile Iuga a acumulat o experiență de management de 26 de ani în cadrul PriceWaterhouseCoopers, unde a lucrat încă din 1991 și unde a  devenit Partener internațional în anul 1997. Între 2004 și 2015 a ocupat funcția de Country Managing Partner, coordonând peste 600 de angajați din cinci birouri regionale.

Între 2008 și 2015, Vasile Iuga a fost managing partner al PwC Europa de Sud-Est, având în subordine activitatea companiei din nouă țări. Din anul 2004 a fost membru al boardului PwC Central and Eastern Europe Management Board.

Este licențiat al Facultății de Aeronautică din cadrul Institutului Politehnic București. A absolvit cursuri la Harvard Business School, la London Business School, la Institut Européen d’Administration des Affaires / European Institute of Business Administration (INSEAD, Fontainebleau, Paris) și la International Institute for Management Development (IMD, Lausanne).

ANA Hotels a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 31,4 milioane Euro / 141,3 milioane Lei, în creștere cu 10% față de 2015.

Citește și: ANA Hotels Bradul, investiție de peste 2 milioane de euro

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii