Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Vasile Gliga – 500 Miliardari Ediția 2011

Nume: Vasile Gliga Avere: 9-10 milioane de euro Varsta: 52 de ani Resedinta: Mureș Domeniu/Companie: Producție instrumente muzicale, agricultură

Pentru Vasile Gliga, 2010 nu a fost un an rău. Deşi industria în care activează a cunoscut un declin puternic (realizarea de instrumente muzicale), firmele lui Gliga au raportat o creştere a veniturilor de 8%, până la 4,66 de milioane de euro. „Faptul că ne-am construit un nume de-a lungul timpului pe piaţă şi că oferim aceeaşi calitate în pofida scumpirii materiei prime ne-a ajutat să creştem cifra de afaceri în criză“, explică antreprenorul.

Principalul artizan al acestui succes nu este însă Vasile Gliga, ci fiul său, Paul, care locuieşte în Pasadena, California, şi care se ocupă de vânzările de instrumente muzicale produse la Reghin. De altfel, 98% din producţia de viori merge către export, recunoaşte Vasile Gliga, căruia activitatea de parlamentar PSD îi răpeşte în momentul de faţă mare parte din timp. Familia Gliga reuşeşte să vândă atât de multe viori în străinătate tocmai pentru că şi-a format un nume pe piaţă, iar Paul participă an de an la cele mai importante târguri de instrumente muzicale, în Hamburg şi Anaheim.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii