Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Vasile Dan Gorgan – 500 Miliardari Ediția 2011

Nume: Vasile Dan Gorgan Avere: 9-10 milioane de euro Varsta: 44 de ani Resedinta: Cluj Domeniu/Companie: Servicii medicale

În luna luna aprilie a acestui an, Dan Vasile Gorgan a câştigat licitaţia organizată de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă ADI Vest pentru furnizarea a nouă ambulanţe pentru unitatea timişoreană. Gorgan este unul dintre cei mai discreţi investitori în servicii medicale din România. Omul de afaceri a intrat în acest business în 1997, când a pus pe picioare compania Deltamed, un distribuitor de echipamente medicale destinate serviciului de urgenţe. Firma Deltamed colaborează şi a colaborat cu firme cunoscute din domeniu, precum Miesen, Binz, Dlouhy, Me.Ber, GS – Corpuls, Medtronic Physio-Control, Weinmann sau Fresenius.

Primul contract important câştigat de Deltamed a fost în 2000 şi a presupus furnizarea a 147 de ambulanţe pentru Ministerul Sănătăţii. Anul trecut, firma a livrat către SMURD cinci puncte mobile de donare sânge realizate pe autobuze şi primele autospeciale de pompieri pentru prima intervenţie. În portofoliul său se află şi X Lab Solutions, care în 1992 oferea servicii de întreţinere şi reparaţie pentru analizoarele de gaze din sânge AVL. În 1994, Gorgan a început şi vânzarea a produselor AVL. Din 1997, când a fost înfiinţată şi firma Deltamed, în oferta societăţii se regăsesc analizoare de hematologie, analizoare de biochimie şi alte aparate de laborator.

Vezi care era averea lui Vasile Dan Gorgan în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii