Cautare
, Redactor Forbes România

Bunuri de consum |
|

Vascar, producătorul de preparate de carne și conserve din România, deschide un nou magazin la Iași

Vascar, unul dintre principalii producători locali de preparate din carne și conserve, anunță lansarea celui de-al patrulea magazin propriu  din Iași, situat pe Șoseaua Păcurari nr. 30.
 aboneaza-te
VASCAR KV muschi

Noul magazin se întinde pe o suprafață de 80 mp și a presupus o investiție de peste 50.000 euro. Magazinul este cel de-al 19-lea  magazin Vascar din regiunea Moldovei.

Magazinul comercializează peste 1.200 articole, de la preparate din carne, mâncare la conservă, carne proaspătă, la bunuri de larg consum. Dintre acestea, 25% sunt produse marcă proprie, Moldova în Bucate și Vascar.

„Ne bucurăm că am reușit să deschidem un nou magazin în Iași, investiție ce face parte din planul nostru strategic de creștere a numărului de magazine proprii, pe termen mediu și lung. Noul spațiu comercial oferă avantajele unui magazin de producător – prețuri competitive, aprovizionare rapidă și relație directă între consumator și producător”, spune Vlad Ciuburciu,  Director General Vascar.

Producătorul vasluian a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de aproximativ 18 mil. euro, în creștere cu 15% față de anul 2017.

Vascar a fost înființată în 1984 la Vaslui și este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România. Compania are mai mult de 300 de angajați și deține o fabrică de procesare la Vaslui și 18 magazine proprii în regiunea Moldovei. O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hypermarket-uri și magazine tradiționale partenere. De asemenea, Vascar produce produse “marcă proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market și Lidl.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii