Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Vascar lansează opt noi produse „Moldova în bucate”

Producătorul de preparate din carne Vascar completează gama de produse „Moldova în Bucate” cu opt noi sortimente, precum șase tipuri de mezeluri crud-uscate feliate și două variante de mâncăruri tradiționale românești la cutie.
6-ceafa_crud-uscata

Astfel, specialități Mușchi file crud-uscat, Ceafă de porc crud-uscată, Salam regal, Salam domnesc, Salam zimbru și Salam Sinaia din gama „Moldova în Bucate” sunt disponibile acum și feliate,  în plicuri  de câte 80 grame.

Vascar a înregistrat o creștere de 34% a vânzărilor la preparatele din carne în T1 din 2016

Gama „Moldova în Bucate” este completată și cu două noi mâncăruri tradiționale – Tocăniță cu pulpă de porc și Ghiveci de legume – ambalate la cutie de 300 grame. Mâncărurile sunt pregătite după rețete autentice românești.

„Lansarea ambalajelor convenience răspunde unei nevoi a pieții tot mai evidente. Consumatorii sunt din ce în ce mai sofisticați și apreciază modalitățile comode și eficiente de consum”, spune Vlad Ciuburciu, director de marketing Vascar.

Sub brandul „Moldova în Bucate” Vascar produce o gamă largă de mezeluri și mâncăruri la cutie după rețete din bucătaria tradițională moldovenească: ciorbă rădăuțeană, ciorbă de fasole cu afumătură, sărmăluțe, chiftele cu sos, ciolan cu fasole, costiță și cârnăciori cu fasole.

Lansarea noilor sortimente coincide cu startul campaniei naționale de comunicare „Moldova invită România la masă”. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii