Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Vascar a înregistrat o creștere de 34% a vânzărilor la preparatele din carne în T1 din 2016

Producătorul român de preparate de carne Vascar a înregistrat o creștere de 34% a vânzarilor la preparatele din carne în primele 4 luni din 2016,  față de aceeași perioadă a anului trecut.
 aboneaza-te
Moldova in bucate_1

Cea mai mare creștere este reprezentată de vânzările de specialități țărănești din gama premium „Moldova în Bucate”. 

Telemea Ibănești a devenit al treilea produs românesc recunoscut la nivelul UE

„La 6 luni de la extinderea gamei „Moldova în bucate” și în categoria de preparate din carne, aceasta a ajuns să reprezinte 30,6% din vânzările de preparate ale companiei. Cele mai bine căutate produse sunt specialitățile țărănești – șunca Praga, crenwurștii din piept de pui, salamurile și cârnații premium. Reducerea TVA-ului la alimente de la 24% la 9% a condus, pe de o parte, la orientarea clienților către produse de calitate superioară, și pe de altă parte, la creșterea în volum a vânzărilor””, a declarat Vlad Ciuburciu, director de marketing Vascar.

„Salamul de Sibiu” a obținut protecția și recunoașterea europeană. Se pregătesc „Telemeaua de Ibănești” și „Novacul afumat”

O creștere semnificativă a vânzărilor este înregistrată și la categoria conserve – mâncare la cutie. Astfel, vânzările din acest segment au crescut cu 43% în primele 4 luni din 2016, față de aceeași perioadă a anului trecut.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii