Cautare
, Contributor

Forbes Staff

Industrie |
|

Vascar a înregistrat în 2019, o cifră de afaceri de 20.5 mil. euro, o creștere de 13% față de anul anterior

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve, a înregistrat în 2019 o cifră de afaceri de aproximativ 20.5 milioane de euro, o creștere de 13 % față de anul anterior.
 aboneaza-te
VASCAR KV muschi

„Și în acest an am reușit să menținem un trend ascendent pentru core business-ul nostru, categoriile mezeluri și conserve, cea mai mare creștere în volum fiind înregistrată de categoria conserve, +30%.  Pentru noi este o dovadă a faptului că brandurile Moldova în Bucate și Vascar au devenit primele alegeri pentru mulți români, fapt care ne bucură și ne încurajează să fim în continuare inovatori și să creăm produse unice”, precizează Vlad Ciuburciu,  Director General Vascar.

Bugetul de investiții din acest an este de 1 milion de euro, sumă alocată în principal pentru creșterea capacității de producție, modernizarea fabricii și extinderea infrastructurii. 

„În 2020 ne propunem o creștere importantă a cifrei de afaceri, continuarea investițiilor demarate anul trecut, extinderea portofoliului de produse 100% naturale, din gama Alege natural, fără E-uri, de la Moldova în bucate și deschiderea a cel puțin trei noi magazine proprii în regiunea Moldovei”, adaugă Vlad Ciuburciu.

Înfiintată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc . De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marcă proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market și Lidl.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii