Cautare
, Forbes Staff

Agricultură |
|

Vascar încheie anul 2018 cu o cifră de afaceri de aproximativ 18 mil. euro, în creștere cu 15%

Producătorul de preparate din carne și conserve vasluian Vascar  anunță o creștere de 15% a cifrei de afaceri la finalul lui 2018 față de 2017, până la aproximativ 18 milioane de euro, pe fondul extinderii portofoliului și a partneriatelor cu marile rețele de distribuție la nivel național.
 aboneaza-te
shutterstock_492621064

În volum, cea mai mare creștere procentuală este înregistratăde segmentul de carne fresh, +44%, creștere susținută de extinderea gamelor din categorie. Categoria conserve a marcat o creștere în volum de 19.5%,în timp ce categoria mezeluri a crescut în volum cu 10%.

“Ne bucurăm că de la an la an reușim să menținem un ritm de creștere constant, sănătos. În 2019 ne propunem să continuăm extinderea distribuției la nivel național, astfel încât orice român să poată alege oricând un produs din carne de calitate, gustos și sănătos de la Moldova în Bucate. Întotdeauna am pus preț pe calitate și transparență în relația cu consumatorii, o filosofie de business care ne-a ajutat să creștem. Ne dorim ca tot mai mulți clienți să aibă acces la produsele nostre, pentru că, o dată ce le-au testat sigur vor reveni și altă dată”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Vascar a fost înființată în 1984 la Vaslui și este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România. Compania are mai mult de 300 de angajați și deține o fabrică de procesare la Vaslui și 18 magazine proprii în regiunea Moldovei. O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hypermarket-uri și magazine tradiționale partenere. De asemenea, Vascar produce produse “marcă proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market și Lidl.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii