FacebookTwitterLinkedIn

În volum, cea mai mare creștere procentuală este înregistratăde segmentul de carne fresh, +44%, creștere susținută de extinderea gamelor din categorie. Categoria conserve a marcat o creștere în volum de 19.5%,în timp ce categoria mezeluri a crescut în volum cu 10%.

“Ne bucurăm că de la an la an reușim să menținem un ritm de creștere constant, sănătos. În 2019 ne propunem să continuăm extinderea distribuției la nivel național, astfel încât orice român să poată alege oricând un produs din carne de calitate, gustos și sănătos de la Moldova în Bucate. Întotdeauna am pus preț pe calitate și transparență în relația cu consumatorii, o filosofie de business care ne-a ajutat să creștem. Ne dorim ca tot mai mulți clienți să aibă acces la produsele nostre, pentru că, o dată ce le-au testat sigur vor reveni și altă dată”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Vascar a fost înființată în 1984 la Vaslui și este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România. Compania are mai mult de 300 de angajați și deține o fabrică de procesare la Vaslui și 18 magazine proprii în regiunea Moldovei. O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hypermarket-uri și magazine tradiționale partenere. De asemenea, Vascar produce produse “marcă proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market și Lidl.