Cautare
, Staff

Bunuri de consum |
|

Vascar estimează afaceri de 79 de milioane de lei în acest an

Vascar, producător de preparate de carne și conserve din România, estimează o creștere de 14,5 % a cifrei de afaceri, în acest an, față de anul trecut, datorită extinderii portofoliului și a canalelor de distribuție.
VASCAR KV muschi

Compania va ajunge astfel la afaceri de 78,8 milioane de lei, în condițiile în care a avut anul trecut o cifră de afaceri de 68,8 milioane de lei.

Vascar a mai anunțat o creștere de 8% a cifrei de afaceri la mezeluri în trimestru 3 al acestui an, față de aceeași perioadă a anului trecut.

Compania a lansat anul acesta gama Moldova în Bucate, ale cărei produse poartă semnătura lui Chef Horia Vîrlan. Noua gamă cuprinde patru tipuri de preparate din carne pregătite după rețete create special de Horia Vîrlan pentru brandul Moldova în Bucate.

Burgerul de vită Moldova în Bucate este realizat exclusiv din antricot de vită, fără E-uri, fără aditivi. De asemenea, Cârnăciorii de casă Moldova în Bucate – în două variante, simpli și picanți – nu conțin nici E-uri, nici aditivi, ci doar condimente naturale și carne de cea mai bună calitate. Gama este completată de Micii țărănești Moldova în Bucate, preparați după o rețetă ce respectă cele mai înalte standarde de calitate”, au afirmat reprezentanții companiei.

De asemenea, Vascar a lansat gama de specialități de rață – Piept și Pulpă de rață Moldova în Bucate – și gama de carne proaspătă de porc mangaliță – Mușchiulet, Cotlet, Ceafă, Spată, Pulpă și Piept de porc mangaliță – cu tradiție în România. Noua gamă cuprinde patru tipuri de carne proaspătă, fasonată – Șnițel din carne de porc, Ceafă de porc cu os, Cotlet de porc cu os, Carne tocată de porc și vită – la  gramaj fix, 520 grame. Noile sortimente sunt din carne 100% românească.

În plus, compania a lansat o noua linie de mâncăruri la cutie care susține că au o nouă formulă, fără E-uri, fără aditivi, conservanți sau coloranți. Această cuprinde de la chifteluțe, preparate cu mazăre până la sărmaluțe, cârnăciori și ciorbe.

Înființată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc cu mai mult de 300 de angajați. Compania deține o fabrică de procesare la Vaslui și 20 de magazine proprii în regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din Moldova. O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hypermarket-uri și magazine tradiționale partenere. De asemenea, Vascar produce preparate „marcă proprie” pentru Kaufland, Carrefour, Mega Image și Lidl.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii