Cautare
, Contributor

Forbes.com

Telecom |
|

Vânzările pentru seria de smartphone-uri Samsung GALAXY S au depășit 100 de milioane de unități

Seria_GALAXY_S_a_vandut_100_milioane_de_unitati_1.jpg
Samsung anunță că vânzările la nivel global pentru GALAXY S III și pentru cele două modele anterioare GALAXY S și GALAXY S II, vârfuri de gamă ale seriei de smartphone-uri Samsung, au depășit 100 de milioane de unități în data de 13 ianuarie 2013.

Smartphone-urile Samsung GALAXY au încorporate funcții intuitive și sunt ușor de folosit. În plus, ecranele acestor modele au capacitatea de a reda fotografii și videoclipuri la o calitate uimitoare ce oferă utilizatorilor o experiență premium, completată de un design funcțional și elegant. 

Seria GALAXY S a înregistrat peste 24 de milioane de livrări la nivel mondial, 10 milioane dintre acestea fiind atinse chiar la numai 7 luni de la lansarea pe piață, din iunie 2010.

Pornind de la acest succes, Samsung a lansat modelul GALAXY S II, în aprilie 2011. Această versiune a atins aproximativ 40 de milioane de livrări. 10 milioane dintre livrările la nivel mondial au fost atinse în doar 5 luni de la lansare.  

În mai 2012, Samsung a prezentat modelul GALAXY S III – un smartphone cu design inspirat de natură, ce face telefonul mult mai ușor de folosit. În acest moment, GALAXY S III a depășit pragul de 40 de milioane de unități vândute.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii