Cautare
, Contributor

Tech |
|

Vânzările Miele România au crescut cu peste 80% în T1

Producătorul de echipamente electrocasnice premium, Miele, a înregistrat o creștere de 82% a vânzărilor pe piața din România în primul trimestru din 2015 (intervalul ianuarie – martie), comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.
Masina de spalat W1_Miele_SteamFinish

În 2014, Miele a realizat o cifră de afaceri anuală de aproximativ 10 milioane de lei pe piața locală.

„Piața de electrocasnice premium din România este în creștere, oferindu-ne astfel contexul potrivit pentru a implementa fără abateri strategia Miele stabilită pentru România,” declară Loredana Butnaru, director vânzări Miele România.

„Ne așteptăm ca evoluția vânzărilor de produse electrocanice premium Miele să se mențină pe tot parcursul acestui an și suntem siguri că schimbarea strategiei pentru România în anul 2014 ne va asigura o creștere susținută pentru urmatorii 5 ani”, a mai declarat Loredana Butnaru.

În prezent, Miele România are o rețea de 30 parteneri și 55 de magazine și va continua să realizeze parteneriate noi, ca parte a strategiei de dezvoltare a companiei, care vizează mai ales prezența în magazine offline. Compania este prezentă pe piața locală din 2007.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii