Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Sănătate |
|

Vânzările grupului Roche au atins 12,4 miliarde de franci elvețieni în primul trimestru al anului 2016

Grupul Roche a înregistrat o creștere de 4% a vânzărilor globale, în primul trimestru al anului 2016, aceastea ajungând la 12,4 miliarde de franci elvețieni.
Roche-Severin-Schwan

Severin Schwan (foto), CEO la Roche, a declarat: „Am început anul cu o creștere solidă a vânzărilor atât în diviza de Farmaceutice cât și în cea de Diagnostic. Procesul de aprobare a unor medicamente importante aflate în faza de cercetare este în plină desfăşurare. Food and Drug Administration (FDA) din Statele Unite a acordat revizuirea prioritară în două noi indicații pentru un medicament de imuno-oncologie și o utilizare terapeutică nouă pentru  un alt medicament folosit pentru tratarea sclerozei multiple progresivă primară. Per total, suntem în grafic pentru îndeplinirea obiectivelor pentru anul 2016”.

Rezultatele Diviziei de Farmaceutice

Vânzările Diviziei de Farmaceutice au crescut cu 4% în primul trimestru al anului 2016, cumulând 9,8 miliarde de franci elveţieni, pe baza cererii crescute pentru medicamente destinate tratamentului afectiunilor oncologice, cum ar fi cancerul colorectal, leucemia limfatica sau cancerul de sân.

În Europa, vânzările Diviziei de Farmaceutice a Grupului Roche au înregistrat o creștere de 5%, în timp ce vânzările au crescut cu 3% in Statele Unite si cu 4% în Japonia.

Vânzările Diviziei de Diagnostic

În ceea ce priveste performantele Diviziei de Diagnostic, vânzările au crescut cu 5% pînă la 2,6 miliarde de franci elvețieni, susţinute in principal de creşterea puternică inregistrata in Zona Asia-Pacific (+16%) și America Latină (+21%).

Vânzările din Europa, Orientul Mijlociu și EMEA au crescut cu 1%, în timp ce în America de Nord au rămas stabile, iar în Japonia au scazut cu 3%.

Vânzările produselor Diabetes Care, destinate monitorizarii glicemiei, au fost influenţate de condițiile dificile de piață, în special în America de Nord.

VEZI RADIOURILE CU CELE MAI MARI VÂNZĂRI DE PUBLICITATE – TRIMESTRUL I 2016

Cercetare și dezvoltare

În aceasta perioada, Food and Drug Administration (FDA) din Statele Unite a anunțat că va revizui prin procedură accelerată principalul medicament Roche de imuno-oncologie pentru două noi indicații terapeutice.

De asemenea, FDA a desemnat ca „breakthrough therapy” un medicament Roche destinat tratamentului sclerozei multiple, acesta fiind primul medicament folosit în tratarea sclerozei multiple considerat „breakthrough therapy”.

Desemnarea de către FDA ca „breakthrough therapy” este menită să accelereze dezvoltarea și evaluarea medicamentelor destinate tratamentului bolilor grave, și să asigure accesul pacienților la acestea în urma unei proceduri de aprobare mai scurtă. Roche continuă cercetările în scopul dezvoltarii de noi medicamente pentru astm sever, leucemie limfatică și limfom.

Perspective pentru 2016

În 2016, Roche estimează o creştere a vînzărilor de până în 5%, la o rată de schimb constantă. Se așteaptă și o creștere a altor indicatori, cum ar fi EPS și dividentele exprimate în franci elveţieni.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii