Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Vânzările grupului IKEA au crescut cu 11,2%, în 2015

Vânzările IKEA Group au ajuns la 31,9 miliarde de euro, după ce au înregistrat o creștere de peste 11 procente.
ikea.jpg

Tot în 2015, profitul grupului a fost de 3,5 miliarde de euro, în timp ce venitul total a atins suma de 42,7 miliarde de euro, înregistrând astfel o creștere de 11,5% comparativ cu veniturile raportate anul trecut.

Referitor la investiții, reprezentanții anunță că anul acesta au fost făcute „investiții majore”. „A fost un an foarte bun în care am investit considerabil în sustenabilitate, în crearea unei oferte IKEA mai bune și mai accesibile”, a declarat președintele și CEO-ul IKEA Group, Peter Agnefjäll, cu ocazia lansării Raportului Anual și a Raportului de Sustenabilitate al IKEA Group pentru anul financiar 2015. Acesta mai anunță că vor continua să investească în surse regenerabile de energie, pentru a combate schimbările climatice. Potrivit șefului IKEA Group, anul trecut grupul a vândut mai mult de 90 de milioane de becuri și lămpi LED.

PE ACEEAȘI TEMĂ: IKEA GROUP A CUMPĂRAT 33.600 DE HECTARE DE PĂDURE ÎN ROMÂNIA

Rezultatele din anul fiscal 2015 au fost obținute în urma activității magazinelor existente, alături de magazinele înființate în acest an și de cele online.

ȘEFUL IKEA: ROMÂNIA ARE POTENȚIAL PENTRU 9 MAGAZINE

În anul fiscal 2015, a fost rezervat un fond de 105 millioane de euro în programul de loialitate Tack!, ca semn de mulțumire pentru toți angajații IKEA. De la introducerea în urmă cu doi ani, în cadrul programului a fost alocat un total de 305 millioane de euro la nivel global.

IKEA ABORDEAZĂ CU PRUDENȚĂ PIAȚA IMOBILIARĂ

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii