Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Vânzarile de diamante au explodat din cauza carantinei de coronavirus

Vânzările online de diamante au crescut în mod surprinzător, potrivit caselor de licitații. Cumpărătorii înstăriți se simt plictisiți din cauza carantinei și caută„un pic de bucurie”, scrie The Telegraph.
 aboneaza-te
Bijuterii iarna diamante

O brățară Cartier din anii ’30, cunoscută sub numele de „Tutti Frutti” datorită pietrelor multicolore, este posibil să atingă uimitoarea sumă de 80.000 de dolari, fiindcă oamenii bogați caută în această perioadă ceva care să le aline plictiseala. Brățara trebuia să fie vândută la o licitație la casa Sotheby’s din New York, în acest weekend, însă a fost anulată din cauza pandemiei de Covid-19.

Proprietarul, care a preferat să rămână anonim, nu era sigur dacă va scoate brățara la vânzare online sau va aștepta până încheierea carantinei. Dar a găsit imediat răspunsul după ce Sotheby’s a anunțat că cererea pentru bijuterii de mare valoare a crescut foarte mult, după ce licitațiile s-au mutat în mediul online.

Deși diamantele nu sunt o alternativă sigură pentru investiții, oamenii bogații cred că, în epoca coronavirusului, viața este scurtă. Catharine Becket, unul dintre specialiștii de la Sotheby’s, a declarat că oamenii bogați cumpără diamante pentru a se simți mai bine.

„Clienții sunt închiși acasă și, în general, au vieți relativ plictisitoare”, a spus doamna Becket pentru Bloomberg, citată de The Telegraph. Unii, a adăugat ea, „își poartă bijuteriile prin casă pentru că le aduc bucurie.”

Sotheby’s a derulat patru licitații online de la începutul lunii martie. 92% din lotul alocat fiecărei licitații s-a vândut. În total, vânzările s-au ridicat la 6,1 milioane de dolari, față de estimarea de 5,7. Brățara „Tutti Frutti”, una dintre cele mai cunoscute piese Cartier, a fost scoasă la licitație vineri și va disponibilă până marți, 28 aprilie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii