Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Analize |
|

Vanzările de apă minerală, în creștere cu 20 milioane de litri în iulie 2021

Reprezentanții Societății Naționale a Apelor Minerale, producătorul de apă minerală naturală deținut de Ministerul Economiei, au specificat că societatea a vândut, în luna iulie 2021, un volum de apă de 129 milioane de litri, cu peste 20 milioane de litri mai mult decât în perioada similară a anului 2020, ceea ce reprezintă un record istoric, susțin aceștia.
Mineral,Water,In,A,Glass

„ (…) Societatea Națională a Apelor Minerale (SNAM) a realizat, în luna iulie 2021, un volum al vânzărilor de apă de 129 milioane de litri, cu peste 20 milioane de litri mai mult decât în perioada similară a anului 2020. Rezultatele se constituie într-un record istoric, mai cu seamă în condițiile de concurență cu alte tipuri de ape îmbuteliate”, notează SNAM.

Conform statisticilor, în perioada ianuarie – iulie 2021, SNAM a vândut o cantitate de 680 de milioane de litri de apă, al doilea cel mai bun rezultat al ultimilor cinci ani, estimările pentru întreg anul în curs indicând o tendință ascendentă din punct de vedere comercial, care să stabilească și pentru întreg anul un record pentru intervalul 2016-2021.

SNAM deține 34 de licențe de exploatare. În prezent, societatea furnizează aproximativ 50% din volumele de apă minerală naturală îmbuteliate de către companiile comerciale de profil din țară.

Societatea are acționar unic statul român, prin Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii