Cautare
, Contributor

Auto |
|

Vânzările Auto Italia au crescut cu 38% în 2015

Auto Italia- importatorul mărcilor Jeep, Fiat, Fiat Professional, Lancia, Alfa Romeo, Maserati și Abarth-  a livrat anul trecut un total de 4.449 de unități livrate, în creștere cu 38% față de 2014.
Jeep_Grand_Cherokee_Summit_48

Cea mai Keep_Renegade_01mare creștere din portofoliul Auto Italia – de 62,1 % –  a fost înregistrată de Jeep. Grand Cherokee rămâne modelul din gamă cel mai dorit de români, urmat îndeaproape de proaspătul lansat Jeep Renegade, cel mai performant SUV de clasă mică. Deși proaspăt lansat, Jeep Renegade  este principalul pilon de vânzare din regiunea EMEA, aproape jumătate din volumele de vânzări fiind realizate de SUV-ul compact.

Fiat este una dintre mărcile care au înregistrat creșteri mari în 2015, totalizând un număr de 2.586 de unități comercializate, unde Fiat 500 rămâne liderul absolut al clasei mici, cu o creștere de 25,8%. Ducato rămâne cel mai bine vândut autovehicul din gama Fiat Professional în România, generând peste 80% din vânzările mărcii la nivel local.

Fiat 500                                                                                        Maserati Ghibli

Fiat_500L_03

               MASERATI-Ghibli-4839_10

Maserati a vândut anul trecut în România de două ori mai multe modele Ghibli, ajungând la un contingent de 15 unități, dintre care 12 dotate cu propulsor diesel de 3 litri și 275 CP. În total, în România au fost comercializate 19 unități Maserati Ghibli și Quattroporte, marca italiană înregistrând o creștere de 36%. De asemenea, Maserati se pregătește de lansarea primului SUV din gamă, care va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva, la începutul lunii martie. Noul Levante va fi comercializat și în România, începând cu al doilea trimestru al acestui an.

CITEȘTE ȘI: Black Friday: Auto Italia, discount-uri între 25% și 35,8%

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii