Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Energie |
|

Vânzările AGR au crescut cu 20% anul trecut

conducta_gaze_energie.jpg
Producătorul de instalații GPL, AGR a înregistrat anul trecut o creștere cu 20% a numărului de kituri GPL vândute și a reușit să stabilească noi premiere pe piața din România.

Tot anul trecut, Centrul de cercetare și dezvoltare al AGR Autogas Group a realizat cea mai mare omologare din Europa, pe un Mercedes AMG M 6.3. Dupa nenumărate teste împreună cu producătorul de componente mecanice Tomasetto Achille din Italia, AGR Autogas Group a lansat noul reductor de putere mare Tomasetto Antartic, care acoperă toată gama de puteri până la 280 KW, a mai anuntat compani.

Mai mult, în noiembrie, AGR a bifat o nouă premieră – prima instalație cu injecție lichidă de GPL, montată în România pe un VW Jetta. Elementul de inovație adus de acest sistem ține de faptul că mașina va funcționa exclusiv pe GPL, astfel că pornirea nu va mai necesita benzină, așa cum se întâmplă la instalațiile GPL cu injecție secvențială.

AGR Autogas Group a luat ființă în anul 1999 având ca principal obiect de activitate producția, dezvoltarea și omologarea instalațiilor auto de gaz precum și montajul, distribuția și asigurarea suportului tehnic pentru întreaga rețea națională de service-uri partenere.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii