Cautare
, Contributor

Auto |
|

Vânzări în creștere pentru Daimler Trucks

Daimler_Trucks.jpg
Sectorul vehiculelor comerciale este vizibil afectat de fluctuaţiile economice. Cu toate acestea, perspectivele pe termen mediu şi lung sunt foarte promiţătoare, potrivit Daimler Trucks.

În luna noiembrie 2012, unităţile de vânzare pentru cele şase branduri ale diviziei – Mercedes-Benz, Fuso, Freightliner, Western Star, Thomas Built Buses şi BharatBenz– au totalizat aproximativ 424.000 de vehicule (ianuarie – noiembrie 2011: 371.000.). Acest rezultat nu numai că a marcat o creştere de 14% faţă de cifra înregistrată în aceeaşi perioadă a anului precedent, ci, mai mult, a însemnat că vânzările după 11 luni au fost aproape la acelaşi nivel cu cel atins în întregul an 2011 (aproximativ 426,000 unităţi).

"Suntem mulţumiţi de nivelul de dezvoltare din 2012", declară Andreas Renschler, membru al Consiliului de Administraţie al Daimler, responsabil de Daimler Trucks şi Daimler Buses. "Am înregistrat o creştere substanţială a vânzărilor, în ciuda volatilităţii pieţelor. Activitatea noastră în creştere pe pieţe foarte promiţătoare, cum ar fi Rusia, India şi China, ne-a facilitat posibilitatea de a beneficia, mai mult ca oricând, de cererea în continuă creştere pentru vehicule comerciale, la nivel global.”

În luna decembrie, Renschler a semnat o prelungire de cinci ani a contractului, aşa că va rămâne în continuare în Consiliul Daimler, responsabil pentru Daimler Trucks şi Daimler Buses, până la 30 septembrie 2018.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii