Cautare
, Contributor

Artă & Cultură |
|

Vânătoarea de cool: Tehnologia naște artă

327482_in_xl.jpg
Un obiect ieșit din mâna unui artist inspirat este împins în modă cu o forță egală cu coeficientul său de cool. Dacă Arhimede n-ar fi fost fizician, ci coolhunter, punem pariu că exact așa ar fi sunat celebra lege care-i poartă numele. Pentru a ilustra principiul, alegem de fiecare dată câte un obiect amuzant, spectaculos, ori pur și simplu surprinzător, care îți atrage atenția din prima grație unei variabile imposibil de cuantificat, dar ușor de intuit: factorul său de vino-ncoace.

 

Într-o lume a modei în care concurența e tot mai acerbă, doi absolvenți ai prestigioasei școli londoneze de modă Central Saint Martins au inventat o nișă de piață surprinzătoare pentru a-și valorifica talentul: arta de dragul tehnologiei. Pe lângă perne fantezie, eșarfe și alte accesorii imprimate, brandul lor – „Swash“ – a dat lovitura cu caracasele de iPhone inscripționate cu ilustrații originale extrem de elaborate, reprezentând lumi și personaje de poveste.

Creațiile semnate Sarah Swash și Toshio Yamanaka și-ar găsi locul în orice galerie de artă contemporană, dar vor arăta cu atât mai cool pe spatele telefonului tău. Pentru a dovedi încă o dată că arta și tehnologia merg bine împreună, site-ul oficial al brandului este o explozie de culoare, personaje desprinse din lumi fantastice și – mai ales – multe efecte speciale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii