Cautare




, Contributor

Lifestyle |
|

Vânătoarea de cool: tapet cu povești frumoase

grow_house_grow_1.jpg
Kate Deedy, fiica unei ilustratoare de povești pentru copii, a creat un brand inedit de tapet, ilustrat cu personaje și motive ale copilăriei.

Departe de a fi un clișeu, ceea ce trăim în copilărie ajunge să ne pecetluiască soarta, iar Kate Deedy, o newyorkeză în vârstă de 30 de ani, este exemplul viu.

Fiică a unei scriitoare de povești pentru copii, Katie a început de mică să-și creeze propria versiune a personajelor imaginate de mama sa și să umple caiete întregi cu desene elaborate. Aproape 20 de ani mai târziu, cu o carieră solidă ca ilustrator în New York, Katie a avut o revelație după așezarea a două desene identice unul lângă altul.

,,M-am gândit că acel model ar arăta minunat ca tapet”, își amintește ea. Și-a luat, așadar, un al doilea job ca barman, strângând suficienți bani pentru lansarea propriului brand de tapet handmade: Grow House Grow. Fiecare model spune o poveste, inspirată fie de copilărie, fie de personaje noi, pe care și le imaginează chiar ea, în fiecare zi.

,,Sunt prea multe povești frumoase de spus”, îmi scrie Katie, ca răspuns la curiozitatea mea legată de dificultatea nașterii unui nou model de tapet. ,,Păcat că nu am eu suficient timp să le desenez pe toate”.

www.growhousegrow.com

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii