Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Vânătoarea de cool: Poveşti din porţelan

catalog2012-2013_FINAL29.jpg
Heraldica. Ghirlande din grădina mea. Peisaj fantastic în alb și negru. Dealuri de aur. Spărgătorul de nuci. Poveste cu Tarot. Grădina cu giuvaiere. Par titlurile unor tablouri dintr-o expoziție, dar reprezintă o formă de artă ce nu se așterne pe pânză, ci pe porțelan.

Surorile Wagner, de la atelierul „Wagner Arte Frumoase și Povești“ au lansat, la sfârșit de an, șapte colecții de porțelanuri by Ana Wagner, realizate în tehnica picturii manuale și a tehnicii de imprimerie – decalcomanie, înnobilate cu aur și platină alături de pictorii colaboratori ai atelierului.

De la obiecte dedicate domnilor, cu inspirație în lumea blazoanelor și a emblemelor regale, trecând prin porțelanuri de ceai și cafea, peisaje fantastice în tuș negru și, respectiv, în cromatică aurie, verde-olive și turcoaz, până la creații desprinse din poveștile începutului de secol XX, bijuterii din porțelan sau obiecte pentru arta mesei inspirate dintr-un pachet de cărți de tarot din secolul XX găsit de Ana Wagner la un anticariat.

Prețuri la cerere la Wagner Maison de la Porcelaine, str. Dr. Staicovici 19, București.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii