Cautare
, Contributor

Modă |
|

Vânătoarea de cool: Obiecte create de ,,fata lui tata”

2875272.jpg
Un obiect ieșit din mâna unui artist inspirat este împins în modă cu o forță egală cu coeficientul său de cool. Dacă Arhimede n-ar fi fost fizician, ci coolhunter, punem pariu că exact așa ar fi sunat celebra lege care-i poartă numele. Pentru a ilustra principiul, alegem de fiecare dată câte un obiect amuzant, spectaculos, ori pur și simplu surprinzător, care îți atrage atenția din prima grație unei variabile imposibil de cuantificat, dar ușor de intuit: factorul său de vino-ncoace.

 

Legendarul cântăreț Beatles Paul McCartney afirma că momentul în care s-a simțit cel mai fericit și mândru de viața sa a fost cel în care un jurnalist de la o revistă de modă s-a referit la el într-un articol ca la „tatăl Stellei McCartney“.

Deși gurile rele au acuzat-o că și-a folosit numele de familie pentru a face carieră, Stella McCartney și-a crescut brandul în 15 ani cât alții în 30, ajungând unul dintre cei mai respectați și populari designeri britanici, dar și singurul creator de modă care –  militant pentru drepturile animalelor – a convins fashionistele să dea cu dragă inimă mii de euro pe genți și pantofi din materiale sintetice.

Anul acesta, Stella și-a pus semnătura – nu fără controversele de rigoare – pe echipamentul sportivilor britanici la Olimpiadă, dar și pe una dintre cele mai reușite colecții de până acum. Nouă ne-au atras atenția accesoriile inedite, pe care le vom vedea probabil, cât de curând, și la gâturile vedetelor: fluierul de arbitru, aparatul de paparazzo și arcul…de Cupidon.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii